Traditional Chinese Medicine

+31 61 64 73 158 info@tcmgooi.nl

Diamond Microdermabrasie

//tcmgooi.nl/wp-content/uploads/2014/10/microdermabrasie1.png

Diamond Microdermabrasie is een niet-operatieve diepte huidpeeling methode.

De Microdermabrasie behandeling bestaat uit 3 stappen. Met behulp van steriele diamanten kopjes verwijderen we de bovenste laag van de huid, tegelijkertijd worden de deeltjes met alle vuil en huidcellen op gezogen.

Micro- Crystal Dermabrasie is een zeer succesvolle behandelingsmethode met soms een extreem goed effect. Omdat er geen geen Oxy Kristallen gebruikt worden, is het risico op ontstekingen vele malen minder.
Deze procedure maakt de huid toegankelijk voor het insluizen van werkstoffen met producten die eventueel de huid nodig heeft.

We kunnen Diamond Microdermabrasie gebruiken bij:

 • Anti-aging voor de zon beschadigde huid (gezicht, nek, schouders, rug, armen)
 • Vermindering van ouderdomsvlekken
 • Vermindering van acne en oppervlakkige littekens
 • Vermindering Blackheads en Whiteheads
 • Vermindering van de vette huid
 • Verbetering van de complete gezondheid van de huid

Afhandelijk van u wensen kunnen we deze behandeling eenmalig doen of in kuurverband 6 a 18 keer herhalen.

 • Als face peeling om de 8- 15 dagen herhalen
 • Voor de fijne lijntjes om de 7- 13 dagen herhalen
 • Voor de hals om de 12- 14 dagen herhalen
 • Voor acne littekens en andere littekens ouder dan 1 jaar om de 7- 12 dagen herhalen
 • Tegen Hyperpigmentatie om de 7- 12 dagen herhalen.

Vervolgens wordt de skinscrubber gebruikt, waarbij door middel van ultrasonische geluidsgolven wordt de huid intensief gereinigd. De trillingen van de ultrasone helpen bij het wegnemen van overtollig talgvet en vuil in de huid, stimuleren de huidregeneratie en hebben een spectaculair effect op watermolecules.
Ook een geweldige behandeling om Hyaluronzuur, Pearl Powder en/of Collageen in de huid te sluizen.

En om af te sluiten wordt de ultrasoon met geluidsgolven gebruikt. De golven veroorzaken een trilling tussen de huidcellen, waardoor deze als het ware een beetje uit elkaar getrokken worden.
Zo kunnen de kwalitatief hoge ingredienten zo als Hyaluroonzuur en/of vitamineproducten tot in de onderste huidlaag ingebracht worden, wat met de cremes alleen niet te bereiken is.
Hierdoor kunnen verschillende huidproblemen zoals acne, couperose, littekens, fijne rimpels, vochtarme huid, striae, hyperpigmentatie en ouder wordende huid worden verbeterd en soms zelfs verdwijnen.
De huidstructuur verbeterd, genezingprocessen versnellen en er vindt een verhoogde opname van werkstoffen plaats.
Huidprocessen zoals stimulering van de doorbloeding, activering van de lymfe en versteviging van het bindweefsel verbeteren aanzienlijk.
Met behulp van deze behandeling worden hooggeconcentreerde serums met werkstoffen waar de huid een tekort aan heeft gekregen, tot diep in de huid ingeluisd.
Deze stoffen zijn in het bijzonder gericht op zuurstofvoorziening, liftende acties en activering van aanmaak van collageen en elastine.

Er is aangeraden om direct na de behandeling zon- blootstelling en zonnebanken voor minstens een week na de sessies te vermijdenen altijd de toepassing van een goede zonnebrandcrème voor het uitgaan(zelfs als het niet erg warm of zonnig is).

Indien er meerdere behandelingen nodig zijn om een optimaal resultaat te behalen, hebben wij uiteraard ook mooie acties en aanbiedingen.