Traditional Chinese Medicine

+31 61 64 73 158 info@tcmgooi.nl


Love Yourself Beauty TCM Praktijk

Wij staan voor kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht.
Onze praktijk is uitgegroeid tot een gespecialiseerde schoonheidssalon in beauty- en wellness behandelingen. U kunt bij ons terecht voor schoonheidsbehandelingen, ontspannende lichaamsmassages, TCM (Traditional Chinese Medicine) en meer.

 

Klik op de button hieronder voor alle aanbiedingen


Boek nu!

//tcmgooi.nl/wp-content/uploads/2018/08/home-tcm.jpg

Traditional Chinese Medicine

Een behandeling volgens de "Traditional Chinese Medicine" methode. Het primaire doel van deze behandeling is het terugbrengen van de balans tussen Yin en Yang. Klachten ontstaan immers ten gevolge van disbalans.

//tcmgooi.nl/wp-content/uploads/2017/01/stoelmassage.jpg

Massage Therapieën

Bij Love Yourself – Beauty & TCM Therapie Praktijk kunt u terecht voor verschillende massage therapie behandelingen zoals ontspanningsmassage, Deep Tissue, Holistic Pulsing, Hot Stone massage, stoelmassage en fibromyalgie massage

//tcmgooi.nl/wp-content/uploads/2017/11/behandelkamer-2.jpg

Beauty behandelingen

U ziet er graag goed uit. Dat wil iedereen en daar zijn wij ons heel erg van bewust. We helpen u dan ook graag! Met advies, kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten en fijne schoonheidsbehandelingen.

//tcmgooi.nl/wp-content/uploads/2017/11/producten.jpg

Bio Eco producten

Wij verkopen uitsluitend BioEco gekeurde producten. 100% natuurlijk en die met respect voor de mens en natuur gemaakt zijn.