Boek nu!

Brow Lamination

Groeien uw wenkbrauw­haartjes alle kanten op? Zou u graag wat vollere wenkbrauwen willen? Of wilt u opstaan met de perfect ge­stylde wenkbrauwen, zonder al te veel onderhoud? Dan is de browlift iets voor u.

Brow Lamination (ook wel Brow Lift genoemd) is een populaire trend. Met deze techniek worden de wenkbrauw­haren in de juiste richting geplaatst én gehouden. Met als resultaat: volumineuze en gedefi­nieerde wenkbrauwen tot acht weken lang

Brow Lamination is ideaal als u gekrulde, warrige of zeer eigenwijze wenkbrauw­haartjes heeft. Eigenwijze haartjes worden namelijk getemd. Ook als u niet uren voor de spiegel wilt staan, maar wel die strakke of juist bushy look wilt, is deze behandeling zeer geschikt.

Browlift techniek

Voorafgaand aan de Brow Lift  behandeling, wordt er gekeken welke look en wenkbrauw­vorm het beste bij uw gezicht passen. Dit is bijvoor­beeld afhankelijk van gezichts­vorm, haar- en huidskleur en natuurlijk de wensen. Hierna zullen de wenkbrauwen in de juiste vorm geëpileerd of gewaxt worden.

Tijdens de daad­werkelijke Brow Lamination wordt er een speciaal serum aangebracht. Hiermee worden de wenkbrauw­haartjes vanaf de wortel vastgezet. Met een speciale lotion worden de haartjes in een bepaalde richting opge­borsteld. Vervolgens zullen – indien gewenst – de wenkbrauwen geverfd worden.

De Brow Lamination behandeling is niet schadelijk voor je wenkbrauwen.

Voor extra mooie resultaten kan de Brow Lift met een Lash Lift of verven van de wimpers gecombineerd worden.

Resultaat

Met deze techniek kan er een fluffy brow gecreëerd worden, maar ook juist een strakke “micro­blading look” bereiken. Ook is het mogelijk om voor een zo natuurlijk mogelijke style te gaan.

Het resultaat is tot acht weken zichtbaar. Voor een optimaal resultaat kunt u  de wenkbrauwen elke dag even kort borstelen.

Na de behandeling mag je 24 uur lang geen water of warmte toelaten bij je wenkbrauwen. Niet je haren wassen of sporten dus. Probeer ze ook niet aan te raken. Na 24 uur kun je alles weer doen.

De Browlift is niet geschikt in de volgende situaties:

  • Bij hele dunne en korte (of weinig) wenkbrauw­haar
  • Wanneer de huid rondom de wenkbrauwen beschadigd is
  • Als u  henna brows heeft
  • Wanneer je huid verbrand is
  • Bij een ooginfectie
  • Bij permamente make-up die nog niet volledig hersteld is
  • Wanneer u een allergie voor de Wimper Lift (Lash Lift) producten heeft
  • Tijdens chemotherapie of bestra­lingen.