Boek nu!

Over mij

Mijn naam is Alina en ik ben eigenaresse van Love Yourself – Beauty & TCM Therapie Praktijk. Al vroeg ben ik in aanraking gekomen met allerlei methoden om ziekten te verdrijven. Mijn moeder heeft haar hele leven in de gezondheidszorg gewerkt en mij vaak meegenomen naar haar werk. Ik ben altijd al door het menselijk lichaam gefascineerd geweest en heb dan ook in Roemenië 4 jaar scheikunde  – biologie gestudeerd.

Na mijn verhuizing naar Nederland heb ik diverse opleidingen gevolgd en jarenlang in de tandheelkunde en als schoonheidsspecialiste gewerkt.

Maar ik wilde meer en heb inmiddels, door opleidingen en cursussen, een groot inzicht in het menselijke lichaam en geest.

Ik geloof in de zelfgenezende kracht van ons lichaam en ben dan ook geen groot voorstander van medicijnen en chemische middelen die vaak niet nodig zijn of ook geen uitkomst bieden. Natuurlijk besef ik dat je soms niet onder reguliere behandelingen en medicijnen uitkomt, want niet elke kwaal kan alternatieve geneeskunde verholpen worden. Maar met de juiste kennis en inzicht kunnen we samen heel veel bereiken. Ik deel dan ook graag mijn kennis, behandelingen en therapieën met u waarbij samen werken naar een zonnige en gezonde toekomst! Ik hoop u snel een keer te mogen begroeten in onze praktijk aan de Kapelstraat in Bussum!

Met vriendelijke groet,
Love Yourself – Beauty & TCM therapie praktijk!