Boek nu!

Lashlift

Een mooie oogopslag zonder mascara of wimperextensions?

Dat kan!

Met een Lash Lift behandeling worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Op deze manier lijken de wimpers langer en krijgt u een mooie open blijk. Het resultaat kan tot 8 weken houden en de lift kan met verven gecombineerd worden voor een nóg mooier resultaat.

Voor de behandeling worden er siliconen pads op de oogleden geplaatst, om het gekrulde effect te creëren. Om de wimpers vervolgens in model te houden wordt er een fixeergel aangebracht. Ieder haartje wordt meegenomen tijdens de behandeling. In tegenstelling tot bij een gewone wimper permanent behandeling worden de wimpers bij een Lash Lifting behandeling vanaf de wortel gelift. Doordat er geen wimperkrultang of rollers worden gebruikt wordt er geen schade aangebracht aan de wimpers.

Resultaat

Na de behandeling zijn de natuurlijke wimpers prachtig gekruld. Zo wordt een open blik gecreëerd voor een spraakmakend resultaat. De wimpers lijken langer en hebben bijna geen verzorging meer nodig. Wanneer je de behandeling combineert met het verven van de wimpers kun je zelfs je mascara wel de deur uit doen!

Met een Lash Lift kunt u douchen, sauna bezoeken, zwemmen, sporten, deze behandeling is tegen al deze activiteiten bestand. U kunt deze behandeling ook met Henna Brows,  verven wenkbrauwen of brow Lift (wenkbrauwen lift) combineren.